Datatåke

Sitter med analysen til masteroppgaven min og føler en blanding av dyp innsikt og mangel på oversikt på samme tid, jeg veksler mellom panikk-angst for å ikke rekke over det hele til en følelse av å ville drive med forskning resten av livet.

13 iphonebrukere er dybdeintervjuet, halvparten har møtt hverandre i fokusgruppe, resten har reflektert i dagbøker og tatt bilder av hverdagen sin med iphone. Nesten 150 000 ord og 34 bilder med rådata. Ville delt mer av arbeidet her på bloggen, men jeg prøver å nøste tråder og det tar tid.

Jeg beundrer Agnete og Hege som gjør blogg til prosess og prosess til blogg, følg det spennende diplomarbeidet deres på ready, set, go back.

1 kommentar så langt

 1. Boston Review sa mandag, 30. mars 2009

  Hi,

  Boston Review, a non-profit political and literary magazine, is interested in using your “ciber cafe” photo on Flickr (http://www.flickr.com/photos/70321513@N00/95757299/) as an accompaniment to an essay by Evgeny Morozov about democracy and the Internet. We would like to credit you as the author of the photograph and ask permission for its use.

  A fast response would be appreciated!

  Thank you,

  The Editors of Boston Review

Vil du kommentere?

E-postadressen din vil ikke bli vist til andre