Hvorfor en håndreim på mobilen

“Jeg har ikke tatt den av for den gjør det lettere å fiske mobilen opp av lomma”

Om hvorfor han har en reim med karabinkrok festet til mobilen.

6 kommentarer så langt

 1. william sa mandag, 17. november 2008

  det var derfor jeg hadde på den fine reima som fulgte med k810 min også, helt til den gjentatte handlingen som gjorde at det var kjekt å ha den der førte til at reima røyk.

  kroken den var festet i på mobilen var nemlig alt for skarp i kantene.

  jeg savner reima mi.

 2. Lars K sa onsdag, 19. november 2008

  jeg byttet den ut med en kamerareim, den har holdt hele veien

 3. Bjarne Muri sa torsdag, 20. november 2008

  Brukte en reim sak av lignende art selv på en nokia tlf en gang i tide. Samme formål, nesten. Byttet ut reimen med en liten sak. 2cm lang reim, med et sånnt mini klipsfeste på. Stort nok til at den ble lett å ta ut av lommen, lite nok til at det ikke var irriterende. Toppen av lykke var at jeg ikke hadde nattbord i de dager, derfor hang tlf på veggen om natten. Altså jeg klipset klipset på den lange snoren som hang fast på veggen.

 4. Ole Georg sa torsdag, 20. november 2008

  Jeg har aldri brukt reim på telefon og trur ikke jeg kommer til å bruke det i fremtiden heller med mindre jeg er redd for å miste den i bakken (som jo kan hende.. i fremtiden.. når man mister litt “feeling” i finmotorikken)

  Ellers har jeg brukt reim på kompaktkamera, som har reddet meg å miste den over ripa på cruiceskip, hurtigruta, elvebåt, vinduet på en bil og diverse andre plasser. Uheldighvis endte den oppi et ølglass 1 meter unna den ene gangen jeg ikke brukte den..

 5. andy sa fredag, 21. november 2008

  Har ikke hatt det på telefon, men jeg har en sånn lanyard på nøklene mine (som atpå til har logoen til en eller annen bilstereoprodusent, får litt nikkende blikk fra rånere innimellom). Blir mobbet litt av den bedre halvdel fordi den alltid stikker opp av lomma, men det er unektelig praktisk å kunne trekke i ei snor for å låse opp døra.

  I allefall sammenlignet med å rote igjennom veska si i 5 minutter forann døra hver gang.

  Adventskalender-metaforen ligger nært.

 6. william throndsen sa tirsdag, 25. november 2008

  kjenner godt igjen fryktfølelsen forbundet med stasj og riper og kanter. jeg får den selv om tingene jeg har med meg ligger trygt plassert i lomma, helt irrasjonelt, nesten som følelsen av vertigo ved kanten av et stup. jeg lider av frykten for at jeg ikke skal kunne kontrollere meg selv såpass at jeg ikke i et øyeblikks galskap skal pælme iPoden min ut i nidelven, bare fordi jeg hadde blitt skikkelig lei meg om den hadde havnet der.

  det er vel netopp når man står som kjekkest, enhåndsfotograferende et eller annet over et fall, at den reima er veldig kjekk, også på en mobil, som jo og er et kamera til tider.

Vil du kommentere?

E-postadressen din vil ikke bli vist til andre