Brukbarhetstest av iPhone

Designbedriften Create with context har gjort en kommersiell genistrek å brukerteste iPhone og legge ut resultatet på slideshare.net. Har ikke sett lignende lett tilgjengelige studier av iPhone sitt grensesnitt tidligere, synes funnene deres er interessante. De viser hvordan brukerne har lært seg grensesnittet og hvor det oppleves vanskelig for nye brukere.

Mange brukere vil nok kjenne igjen i flere av funnene, både som ny bruker og som erfaren bruker. Hvorfor kan jeg ikke bla i kalenderen som jeg kan med bildene mine? De intuitive, gode interaksjonsprinsippene som nye brukere raskt lærer seg mangler i mange av de tradisjonelle applikasjonene som kalenderen.

Se hele presentasjonen nedenfor.

Ingen kommentarer ennå

Vil du kommentere?

E-postadressen din vil ikke bli vist til andre