Notater fra Arduino Workshop

TEKS arrangerte Arduino workshop for to uker siden sammen med Leif Krinkle og Eric Singer. Den ble arrangert i forbindelse med Trondheim Matchmaking, hvor Krinkle og Singer var med Lemurbots.

Vi var nesten 20 deltakere, kurset var både for nybegynnere med mikrokontrollere og de som ønsket en introduksjon til Arduino. Vi fikk utdelt hver vår mikrokontroller, noen leds, en knapp, en motor og noen forskjellige sensorer. Krinkle demonstrerte hvordan disse kobles sammen og hvordan mikrokontrolleren snakker med dem. Workshop’en tok for seg det som er elementært for å komme i gang og vi fikk beholde alt utdelt materiale.

For meg var kurset også bra for det ga en introduksjon til elektronikk som jeg trengte, noe som gjør det lettere å gjøre gøye ting. I tillegg var sensorene bra å få med seg. Nå trenger jeg bare tid til å leke mer.

Sjekk ut Arduino og workshop-materialet til Leif.

Tidligere har jeg fått inspirasjon og hjelp fra boka og forelesningene til Tom Igoe og Tod E. Kurt. Jeg har tidligere kjøpt det jeg trenger for å komme i gang hos SparkFun.

1 kommentar så langt

  1. Ola sa fredag, 31. oktober 2008

    Kule bilder. Jeg var innom og knipset et par på workshopen, men jeg resultatet ble ikke det helt store (kanskje fordi jeg har angst for å bruke blitz?) TEKS ville sikkert satt veldig pris på å få en kopi av dem.

    Hilsen
    Ola

Vil du kommentere?

E-postadressen din vil ikke bli vist til andre