En uke med iPhone

Etter én uke som eier av iPhone har jeg noen ting, små og store, jeg gjerne vil putte i forslagskassa til Mr. Jobs & Co:

 • Copy and paste. Materialiseringen av den digitale tidsalder: muligheten til å slippe skrive en ting flere ganger enn nødvendig. Hvorfor nekte meg dette nå?
 • Bedre caching. Så mye datatrafikk som kan spares. For ikke å snakke hva det kan gjøre for surfeopplevelsen. Når jeg allerede har besøkt en side, hvorfor må den laste på nytt automatisk når den ligger i sidevisningen i Safari?
 • Streame musikk direkte fra iPhone til Airport Express. Er det bare jeg som vil streame musikk direkte fra iPhone? Når jeg har brukt så mye penger på en (to) Airtunes Express er det urettferdig å måtte gå om Remote for å styre musikken fra iPhone til høyttalere.
 • Åpne opp bluetooth stacket. Hvorfor ikke?
 • Sende GPS-koordinater direkte fra Google Maps. “Jeg står her”, “butikken ligger der”, “jeg fant den der”. Jeg kan sende alt fra epost og sms til bilder, nettsider og bokmerker, hvorfor ikke også lokasjoner? Det kunne blitt en slager…
 • Større batteri. Stemmer det at batteriet gikk fra 1400 mAh til 1150mAh med 3G føler jeg meg nesten snytt.

Ser ikke bort i fra at disse kommentarene finnes i sin helhet eller i fragmenter rundt om på internettet, men jeg har bare hatt iPhone en uke og kan dele de først nå. Er det noe jeg har glemt?

1 kommentar så langt

 1. nc sa mandag, 13. oktober 2008

  Jeg tror ikke (jeg har ingen tall i ryggen her) den økte mobile nettbruken henger sammen
  med med en dings som sådan, men den generelle modningen av dingsene våre.
  Jeg bruker langt mer mobilt Internett nå med den ny N95, enn
  jeg har gjort med tidligere telefoner. Fordi jeg for første gang føler
  at grensesnitte gjør det til en fornuftig opplevelse.

  Men det hjelper jo også at jeg jobber i Nokia.

Vil du kommentere?

E-postadressen din vil ikke bli vist til andre