Prosjektoppgaven i IT3402

På NTNU sine sider for informasjonsteknologi og informatikk presenteres blant annet oppgaven jeg var med og gjorde i faget IT3402 Design av grafisk brukergrensesnitt, sammen med tre andre i fjor høst. Siden beskriver noe av det som skjer på instituttet, med eksempler på hva et typisk prosjekt i dette faget vil inneholde.

Vi skulle lage et koordineringssystem for en familie, til bruk på en iPhone. Det var et utrolig lærerikt prosjekt, hvor vi fikk jobbe iterativt med konseptualisering av ideer, mange designutkast med prototyping og brukbarhetstesting, i samarbeid med produktdesignstudenter.

En presentasjon av prosjektarbeidet kan lastes ned her [pdf], og oppgavebeskrivelsen kan lastes ned her [pdf].

2 kommentarer så langt

  1. aggi sa lørdag, 10. mai 2008

    Vil understreke at den muntlige presentasjonen av nevnte oppgave var god og informativ - samt oppbygd på en måte som gjorde at vi vanlige, dødelige edb-ignoranter forstod hva det dreide seg om :)

  2. Lars K sa søndag, 11. mai 2008

    takk - we did our best :)

Vil du kommentere?

E-postadressen din vil ikke bli vist til andre