Gulltaggen taggen og Jonathan Harris

Fant ut via nrk.no at Jonathan Harris, som jeg skrev om for litt siden, hadde holdt foredrag under årets Gulltaggen. Forsøkte å finne noe mer omtale av Internettkonferansen som ble arrangert i tilknytning til Gulltaggens 10-års jubileum, og foredraget til Harris spesielt, men det var ikke så lett. NRKbeta har en kommentar til en av prisene som har skapt mye diskusjon. Det vil jeg si er et positivt bidrag til en eventuell diskusjon om hva Gulltaggen skal og bør være, men hva med konferansen? Kom det noe spennende ut av den?

Søkte også etter bilder på flickr, men av alle internettbransjemennesker var det bare NRKBeta og bossmop som hadde dokumentert eventen der. Kudos til de. Abeining har lagt ut noen videoer på YouTube fra artistene som spilte under showet, men jeg finner ikke noe fra foredragene.

Jonathan Harris

Bakgrunnen for søket mitt var et ønske om å finne ut mer om Harris sitt foredrag, jeg synes han har mange spennende tanker:

Mesteparten av mitt arbeid går ut på å finne det menneskelige som gjemmer seg i dataene og på Internett. Det regnes ofte som et menneskefientlig sted, mener jeg ser det tvert i mot som et veldig menneskelig sted

Folk har ikke funnet ut helt hvordan man skal bruke det enda. Internett er fortsatt litt klossete. Nettet er inne i sin fomlende ungdomstid. Men i fremtiden får Internett mer eleganse, dybde, og menneskelighet

Jeg må foreløpig konstatere at Internettkonferansen 2008 er litt anonym. I alle fall på internett.

Bildet er av NRKbeta

3 kommentarer så langt

 1. Øyvind Solstad sa mandag, 28. april 2008

  Da kan du glede deg. Vi skal legge ut en stor omtale av Jonathan Harris snart.

  Må bare få unna endel andre ting først!

 2. Lars K sa tirsdag, 29. april 2008

  >Øyvind: Det ser jeg frem til! :)

 3. tenketing.net » The Live in Live-Blogging sa tirsdag, 23. september 2008

  [...] Gulltaggen arrangerte Internettkonferansen etterlyste jeg dekning av blant annet foredraget til Jonathan Harris. Hvor var Internettkonferansen på internett? Var det ingen som hadde vært der? Å arrangere en [...]

Vil du kommentere?

E-postadressen din vil ikke bli vist til andre