Lagre til telefon i Kamera-innstillinger

Det hender jeg glemmer å sette tilbake minnebrikken i telefonen etter jeg har tømt det for bilder. Det er telefonen som minner meg på det, med en konkret statusbeskjed som bekrefter glemselen min:

Hadde det ikke vært hyggeligere om den sammen med påminnelsen ga alternativet å lagre til telefonen direkte, akkurat nå - siden jeg har vært så dum å gå fra minnebrikken min? Det er så tungvindt å åpne innstillingene for å endre, bare for dette ene bildet. Også må jeg tilbake og gjøre de samme endringene når jeg har funnet igjen minnebrikken etterpå.

Ingen kommentarer ennå

Vil du kommentere?

E-postadressen din vil ikke bli vist til andre