Hold inne B-knappen for å løpe

Super Mario Brothers

Fikk tilsendt denne lenken på epost, og oppdaget at jeg fortsatt har NES-kontrolleren i tomlene. Denne versjonen av Super Mario er gjort i Java og spilles ved hjelp av tastaturet på maskinen din.

Å mappe x og z-tasten med a og b-knappen på NES-kontrolleren opplevdes nesten umulig. Å holde b-knappen nede med ene delen av tommelen mens man hoppet med a-knappen ved hjelp av tuppen på tommelen, var en forutsetning for å bevege seg kjapt gjennom plattformspillet. Det klarte jeg ikke å gjøre med ringfingeren og langfingeren.

Tommelen er utrolig viktig for gaming og spillkonsoller, men også annen interaksjon og innputenheter. Hvorfor er tommelen så rask og stødig?

Empty birthday drink

Bilder av flotsky, Steve Brandon, meg og samgrover.

3 kommentarer så langt

  1. william sa tirsdag, 4. mars 2008

    prøvde å finne den, men klarte det ikke. det er en larson-tegning, hvor det sitter to kuer i en sofa og ser på tv, og telefonen på bordet ved siden av ringer. den ene kua utbryter med dette “damn! there it goes again! and us, with no opposite thumbs!” (ergo de klarer ikke å løfte av luren for å svare). artig.

  2. Lars K sa tirsdag, 4. mars 2008

    lov meg at du kommer tilbake med en lenke hvis du finner den igjen :)

  3. tenketing.net » Lett tilgang og tommelen sa lørdag, 6. desember 2008

    [...] Tommelen er et viktig redskap for interaksjon med mobile enheter og spillkontroller. Men å skrive tekstmeldinger med tommelen på iPhone opplever jeg klossete - det var uhyre effektivt på min gamle Sony Ericsson med T9 ordliste. Jeg er tilbake til pekefingerstadiet på iPhone-tastaturet. [...]

Vil du kommentere?

E-postadressen din vil ikke bli vist til andre