Trommetime og multimediamaskin

Agnete fikk trommetime til bursdagen sin og jeg ville filme begivenheten. Etter en dag med redigering og bli-kjent med Movie Maker 2, ble resultatet slik:

Jeg har lekt med lyd-, bilde- og videoprogrammer for datamaskiner oppigjennom, men kan ikke unngå å tenke hvor fantastisk det må være å kunne leve ut sin kreative side på datamaskiner nå. Morten er lærer og forteller om hvordan de bruker programvare og internett i skolen for å støtte kreativitet blant elevene i undervisningen, gjennom blant annet iMovie og blogger. For meg høres det ut som en drøm.

Da jeg var liten ble datamaskiner solgt og promotert som “multimediamaskin” hvis de hadde høyttalere og cd-rom. Favorittprogrammet var Paint, og Lydinnspilling - hvis man hadde mikrofon og høyttalere. Nå finnes det et utall billige, enkle verktøy for kreative hoder, og et hav av tjenester man kan dele kreativiteten sin med. Slik som her, med videoen av Agnete. Er hun ikke god?

2 kommentarer så langt

  1. Morten sa mandag, 11. februar 2008

    Du dette var inspirerende, Lars og ikke minst Aggi! Jeg kjenner jo igjen noen beats ‘n’ breaks her fra min lille trommetime før jul. Hva med en jam på musikkrommet neste uke?

    Artig film også, god flyt og musikk. Mere av det!

  2. Morten sa mandag, 11. februar 2008

    Har forøvrig postet en av elevfilmene fra januarprosjektet vårt. Det er ganske imponerende hva de har fått til.

Vil du kommentere?

E-postadressen din vil ikke bli vist til andre